073 - 204 58 43

Uw aannemer in Den Bosch?

Renovatie specialist in Den Bosch

Ieder pand heeft onderhoud nodig, anders raakt het in verval. Naast periodiek onderhoud zal er na verloop van tijd ook een renovatiebeurt nodig zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een bepaalde ruimte in uw woning, maar ook om de gevel, om het dak, kozijnen of ander metselwerk. Als u in Den Bosch onze specialisten inschakelt kan uw pand er weer jaren tegenaan.

Schakel een betrouwbare aannemer in

Bij ieder bouw, verbouw of renovatieproject wilt u een gespecialiseerde aannemer inschakelen. Op die manier weet u zeker dat er kwaliteitswerk wordt geleverd en dat iemand met de juiste kennis en kunde het project leidt en de voortgang bewaakt. In Den Bosch zijn wij u graag van dienst bij uw renovatieproject. We luisteren naar uw plannen en maken aan de hand daarvan een scherpe, vrijblijvende offerte. Wij kijken graag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en leveren kwalitatief vakwerk. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer, gevel, dak of oude trap, BMP Vastgoedonderhoud pakt elke klus in de regio Den Bosch met beide handen aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat uw woning niet verder in verval raken, maar vraag vandaag nog een offerte aan voor uw renovatieklus!

 
 

Ons werkgebied

's-Hertogenbosch, Ammerzoden, Berlicum, Den Dungen Empel, Hedel, Hintham, Nieuwkuijk, Rosmalen Schijndel, Vinkel, Vlijmen, Vught.

Waarom Garant?

 • Brede technische kennis
 • Wij denken in oplossingen
 • Persoonlijke, resultaatgerichte aanpak

Maak een afspraak!

Onze aannemers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 204 58 43.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Renovatie woning
 • Aanbouw/uitbouw
 • Verbouwen
 • Renovatie woonkamer
 • Renovatie keuken
 • Werkgebied

  's-Hertogenbosch, Ammerzoden, Berlicum, Den Dungen Empel, Hedel, Hintham, Nieuwkuijk, Rosmalen Schijndel, Vinkel, Vlijmen, Vught.

  Hoofdvestiging