073 - 204 58 43

Uw aannemer in Den Bosch?

Opbouw in Den Bosch

Hebt u weleens nagedacht over een grotere woning? Dan bent u niet de enige. Een grotere woning is niet alleen handig als u gaste of logees over de vloer hebt, maar draagt ook bij aan uw eigen leefplezier. Tegenwoordig zijn er gelukkig veel manieren om uw woonruimte snel en effectief te vergroten. Als u over een groot perceel beschikt, kunt u een aanbouw of uitbouw overwegen. Daarmee kunt u uw huis op de begane grond vergroten. Mocht dit geen optie zijn, kunt u altijd nog kijken naar een opbouw.

Opbouw plat dak en opbouw schuin dak

Een opbouw komt in verschillende soorten. Huizen met platte daken kunnen een hele verdieping toevoegen, huizen met schuine daken kunnen kiezen voor een dakkapel of een tweezijdige nokverhoging. Deze opties kunnen allebei een prachtige uitbreiding vormen van uw huis. Het is raadzaam om vooraf met een aannemer te bespreken wat u het beste bevalt. BMP Vastgoedonderhoud is in de regio Den Bosch altijd beschikbaar voor advies.

Opbouw realiseren in Den Bosch

Wie zijn huis verbouwt moet zich zorgvuldig voorbereiden. Een deel van deze voorbereiding betreft het tijdig inschakelen van een professionele aannemer, die u van scherp advies kan voorzien. Zeker in het geval van monumentale of breekbare panden is het belangrijk om eerst advies in te winnen alvorens met de verbouwing aan de slag te gaan. BMP Vastgoedonderhoud heeft ruime ervaring in alle soorten verbouwingen, en we delen deze kennis graag. Al benieuwd? Neem snel contact met ons op. We staan u graag te woord!

 

 
 

Ons werkgebied

's-Hertogenbosch, Ammerzoden, Berlicum, Den Dungen Empel, Hedel, Hintham, Nieuwkuijk, Rosmalen Schijndel, Vinkel, Vlijmen, Vught.

Waarom Garant?

 • Brede technische kennis
 • Wij denken in oplossingen
 • Persoonlijke, resultaatgerichte aanpak

Maak een afspraak!

Onze aannemers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 204 58 43.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Renovatie woning
 • Aanbouw/uitbouw
 • Verbouwen
 • Renovatie woonkamer
 • Renovatie keuken
 • Werkgebied

  's-Hertogenbosch, Ammerzoden, Berlicum, Den Dungen Empel, Hedel, Hintham, Nieuwkuijk, Rosmalen Schijndel, Vinkel, Vlijmen, Vught.

  Hoofdvestiging