0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Den Bosch
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Den Bosch

Nieuwbouw in Den Bosch

Een huis is iets heel persoonlijks, iedereen heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft vorm, indeling en inrichting. In plaats van zoeken naar de ideale woning voor uw wensen, kunt u deze ook zelf laten bouwen!

Het bouwen van een eigen woning klinkt voor veel mensen als een onhaalbaar plan, maar dat is het zeker niet. Het is zelfs financieel aantrekkelijk omdat u voor een nieuwbouwwoning geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen.

Enkele voordelen op een rij:

 • de eerste vijf jaar vrij van onderhoud;
 • financieel aantrekkelijk en waardevast;
 • volledig afgestemd op uw wensen en behoeften;
 • gebouwd volgens de modernste inzichten en dus zeer duurzaam;
 • woning is nieuw en fris en heeft geen eerdere bewoners gehad.

Wat komt er bij kijken?

Een nieuwbouwproject kent verschillende fases. We zetten ze hieronder globaal voor u onder elkaar:

 • plan bespreken en mogelijkheden ontdekken;
 • kavel kopen;
 • bouwtekening laten maken;
 • tekening en plan indienen bij de Gemeente voor de vergunning;
 • starten met bouwen;
 • afwerking en oplevering van het pand.

Zoals u ziet komt er veel bij kijken, maar wij zullen u gedurende het gehele traject begeleiden. Als aannemer nemen wij onze verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat we het project, rekening houdend met budget en planning, van begin tot eind verzorgen. In de regio Den Bosch helpen we ook u graag uw nieuwbouwplannen te realiseren.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606