Aanbouw in Den Bosch

Wilt u een aanbouw realiseren om extra ruimte te creëren? Build It Bouw en Groot Onderhoud uit de regio Den Bosch is gespecialiseerd in het creëren van extra ruimte. Op die manier geniet u binnen de kortste keren van extra leefruimte in of om uw woning.

Weet u precies wat u wilt met uw woning? Of wilt u juist graag weten wat de mogelijkheden zijn? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en een plan voor u op te stellen. Vervolgens krijgt u een scherpe offerte van ons.

Hulp bij vergunning

Of u een vergunning nodig heeft voor uw aan- of uitbouw is afhankelijk van de regels van uw gemeente. In veel gevallen mag u tot 2,5 meter bouwen zonder vergunning, maar dit is niet altijd het geval. Wij kunnen u helpen bij het regelen van de vergunning.

Ook voor uit- of opbouw

Ook voor een uitbouw of een opbouw bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een uitbreiding van de keuken, een dakraam, een nokverhoging of een dakkapel.

Wilt u ook meer licht en meer ruimte creëren, terwijl u ondertussen zorgt dat uw woning meer waard wordt? Maak dan in de regio Den Bosch direct een afspraak met onze aannemer.