0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Den Bosch
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Den Bosch?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Den Bosch

Aanbouw in Den Bosch

Wilt u een aanbouw realiseren om extra ruimte te creëren? de door ons aangedragen professional uit de regio Den Bosch is gespecialiseerd in het creëren van extra ruimte. Op die manier geniet u binnen de kortste keren van extra leefruimte in of om uw woning.

Weet u precies wat u wilt met uw woning? Of wilt u juist graag weten wat de mogelijkheden zijn? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en een plan voor u op te stellen. Vervolgens krijgt u een scherpe offerte van ons.

Hulp bij vergunning

Of u een vergunning nodig heeft voor uw aan- of uitbouw is afhankelijk van de regels van uw gemeente. In veel gevallen mag u tot 2,5 meter bouwen zonder vergunning, maar dit is niet altijd het geval. Wij kunnen u helpen bij het regelen van de vergunning.

Ook voor uit- of opbouw

Ook voor een uitbouw of een opbouw bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een uitbreiding van de keuken, een dakraam, een nokverhoging of een dakkapel.

Wilt u ook meer licht en meer ruimte creëren, terwijl u ondertussen zorgt dat uw woning meer waard wordt? Maak dan in de regio Den Bosch direct een afspraak met onze aannemer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Bosch en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606